lunes, 5 de agosto de 2024

ASSEMBLEA ORDINARIA D´ECONOMISTES PERICOS

 El divendres 26 de Juliol es va celebrar ASSEMBLEA ORDINARIA D´ECONOMISTES PERICOS ,en el Restaurant Social del CLUB NAUTIC EL BALIS, amb el seguent ordre del dia;

1-Analisi de la temporada

2-Activitats per el proper curs

3- Situació de Tresoreria

4-Precs i preguntes

Bon ambient després del retorn del Club a primera divisió

Dintre de les decicions que es van aprobar cal remarcar que per el mes d´octubre es tornará a fer entrega del TROFEUS al masculi i femeni al jugador i jugadora amb mes minuts de la temporada anterior.





ECONOMISTES PERICOS AL APLEC DE PENYES DE L´ESPANYOL

 ECONOMISTES PERICOS, van assistir el 30 de Juliol al Aplec de Penyes de l´. Espanyol, a la localitat de Castellbell i el Vilar.

Magnifica organització de la penya de Castellbell i el Vilar.

Per part d´Economiese Pericos van assisir ARMAND BOVER i la seva senyora, representant a la nostre penya.

Bonic dia de reafirmació blanc i blava,després del exit del nostre club en el play off i el retornament a Primera Divisió.




 


lunes, 20 de mayo de 2024

12 ANIVERSARI D´ECONOMISTES PERICOS I HOMENATGE A THOMAS N´KONO

 

El divendres 10 de Maig es va celebrar el 12 Aniversari d´Economistes Pericos amb un dinar al Hotel Evenia Rossellö de Barcelona.

Ens van acompanyar el Director de l¨Area Social del club ALBERTO ARIZA, el president de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, TON ROIG, l¨ex vicepresidenta del club ANNA MARIA FUSTË, el vicepresident de la Fundació i soci de la penya JORDI TOMAS i el patró NESTOR OLLER.

En aquest acte es va fer un homenatge al gran porter , THOMAS N¨KONO, subcampió de la copa de la UEFA amb l´Espanyol i pilota d¨or amb el Camerun d¨ Africa.

El president d¨Economistes Pericos, JOSEP LLUIS MASRIERA, va lliurar un trofeu, reproducció de la pilota d¨or a THOMAS N¨KONO.

Posteriorment es va iniciar els parlaments per part dels assistents, recordant moments emocionants de l´historia del gran porter.

Una jornada de fervor blanc i blau i de memoria historica,del grand idol dels aficionats pericos.